NYTÅR 2018

 

Årets sidste måltid skal have sin smag. 
Vi har hos MODO valgt at tage det bedste fra land og vand - tilsat et nordisk touch  - og er endt op med en nytårsmenu udenom menukortet. 

Vi har nytårsaften kun én menu, udvalgt nøje til at pleje smagsløgene i alle retninger med surt, sødt, stærkt og det som alle kan spise. Den er både børne og voksenvenlig. 
______

ÅRETS SIDSTE MENU FALDER SÅLEDES:

STARTERS

Edamame bønner med havsalt og citron
2 stk. tempurarejer med chilimayo

KABURIMAKI
2 stk. tuntartartataki med havsalt, sesamolie toppet med kataifi & spicymayo 
2 stk. yuzumarinerede laksetatar toppet med syltede rødløg, shisokarse & sesam
2 stk. flammegrillet laks med krydderaioli & syltede rødløg.
2 stk. tempurarejer, spicymayo, avocado rullet i rødbedespirer. 

SIDEDISHES:
2 stk. tuntataki med cashewnødder, frisk chili, spicy gomadressing & karse
Goma wakame med chiliolie & sesam
______

Årets sidste måltid fortjener kvalitet - derfor begrænser vi os og tager kun 50 kuverter ind til nytårsaften. 
Om du er 1 eller 10 er menuen den samme, derfor angiv hvor mange i er om bordet. 

Når du bestiller, vælger du blot dit ønskede afhentningstidspunkt. 
Vælger du derfor mellem 17.00 - 18.00, så kontakter vi dig, for at oplyse om den bliver 17.15 eller 17.45. Skriv gerne i kommentar ved bestilling - hvad tid du ønsker.